Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva

14 Octombrie - Sfânta Parascheva

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva

Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - de Sfanta Parascheva
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sfanta Parascheva sa te ocroteasca mereu! La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani si multa sanatate pentru toti ce poarta numele Paraschiva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sfanta Sarbatoare de Sfanta Parascheva sa va aduca numai impliniri, liniste si lumina in suflet!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani, cu ocazia zilei de Sf. Parascheva Sa ai parte de bucurii si impliniri!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - De Sfanta Parascheva, un gand frumos pentru tine!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - 14 octombrie Sfanta Cuvioasa Parascheva de la Iasi
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sfanta Parascheva!

TOTAL: 247

Cele mai noi

Toti cei care poarta numele de Paraschiva, Parascheva, Paraschiv sau nume derivate ale acestora, cum ar fi: Pachita, Paraschita, Parastita, Parasca, Chiva, Chivuta, Vuta, Chivu sau Petcu, isi serbeaza onomastica in data de 14 octombrie, cand are loc marea sarbatoare religioasa Sfanta Parascheva.

#SfantaParascheva #14octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva - Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva: 14 Octombrie - Pagina 8