Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva

14 Octombrie - Sfânta Parascheva

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva

Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani cu fericire pentru toti cei care  se sarbatoresc de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Veniti toti credinciosii sa preaslavim sarbatoarea Sf. Parascheva
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani, Paraschiva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - De Sfânta Parascheva să aprindem o lumânare pentru toți cei dragi care nu mai sunt printre noi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani, cu ocazia zilei Sf. Parascheva Sa ai parte de bucurii si impliniri!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare. La multi ani de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani, Paraschiva si Paraschiv!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poate numele Sf. Parascheva!

TOTAL: 247

Cele mai noi

Toti cei care poarta numele de Paraschiva, Parascheva, Paraschiv sau nume derivate ale acestora, cum ar fi: Pachita, Paraschita, Parastita, Parasca, Chiva, Chivuta, Vuta, Chivu sau Petcu, isi serbeaza onomastica in data de 14 octombrie, cand are loc marea sarbatoare religioasa Sfanta Parascheva.

#SfantaParascheva #14octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva - Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva: 14 Octombrie - Pagina 12