Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva

14 Octombrie - Sfânta Parascheva

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva

Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - 14 Octombrie Sfanta Parascheva La multi ani de ziua numelui!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani de Sf. Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Mult noroc si fericire de sarbatoarea Sf. Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - 14 Octombrie -Sfânta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani... de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sa aveti o zi  plina de iubire! Sfanta Parascheva sa ne conduca viata  in dreptate si unire cu  Domnul nostru Iisus Hristos!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - De Sfânta Parascheva să aprindem o lumânare pentru toți cei dragi care nu mai sunt printre noi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani de Sf. Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - 14 octombrie Sfanta Cuvioasa Parascheva de la Iasi
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Pentru tine ... de Sf. Parascheva!

TOTAL: 247

Cele mai noi

Toti cei care poarta numele de Paraschiva, Parascheva, Paraschiv sau nume derivate ale acestora, cum ar fi: Pachita, Paraschita, Parastita, Parasca, Chiva, Chivuta, Vuta, Chivu sau Petcu, isi serbeaza onomastica in data de 14 octombrie, cand are loc marea sarbatoare religioasa Sfanta Parascheva.

#SfantaParascheva #14octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva - Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva: 14 Octombrie - Pagina 9