Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva

14 Octombrie - Sfânta Parascheva

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva

Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani Paraschiva si Paraschiv!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sf. Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani! Sfanta Parascheva sa te ocroteasca mereu!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sfânta Parascheva să vă dăruiască sănătate la trup, bucurie în suflet și pace în familie.
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sfânta Cuvioasa Parascheva să vă dăruiască sănătate la trup, dragoste în inimă, bucurie în suflet și pace în familie. Doamne ajută!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La mulți ani de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La mulți ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Iți doresc o zi de Sfanta Parascheva cât mai frumoasă!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - 14 Octombrie - Sfanta Parascheva
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - 14 Octombrie La mulți ani de Sfânta Parascheva!

TOTAL: 247

Cele mai noi

Toti cei care poarta numele de Paraschiva, Parascheva, Paraschiv sau nume derivate ale acestora, cum ar fi: Pachita, Paraschita, Parastita, Parasca, Chiva, Chivuta, Vuta, Chivu sau Petcu, isi serbeaza onomastica in data de 14 octombrie, cand are loc marea sarbatoare religioasa Sfanta Parascheva.

#SfantaParascheva #14octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva - Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva: 14 Octombrie - Pagina 11