Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva

14 Octombrie - Sfânta Parascheva

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva

Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Fie ca Sfanta Parascheva sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La mulți ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Fie ca Sarbatoarea Sf. Parascheva sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani... de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani, Paraschiva si Paraschiv!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Astazi numele-ti serbam cu drag, Sfanta Parascheva sa te  ocroteasca mereu!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani, Paraschiva si Paraschiv!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La mulți ani de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Iți doresc o zi de Sfanta Parascheva cât mai frumoasă!

TOTAL: 247

Cele mai noi

Toti cei care poarta numele de Paraschiva, Parascheva, Paraschiv sau nume derivate ale acestora, cum ar fi: Pachita, Paraschita, Parastita, Parasca, Chiva, Chivuta, Vuta, Chivu sau Petcu, isi serbeaza onomastica in data de 14 octombrie, cand are loc marea sarbatoare religioasa Sfanta Parascheva.

#SfantaParascheva #14octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva - Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva: 14 Octombrie - Pagina 7