Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva

14 Octombrie - Sfânta Parascheva

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva

Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani, de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sfanta Parascheva  sa va aduca  multa sanatate si fericire,  alaturi de familie si prieteni!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani... de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani! Sfanta Parascheva
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - De ziua numelui tau sa vina Sfanta Parascheva in casa ta cu daruri sfinte.  La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Fie ca Sfanta Parascheva sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani si fie ca Sfanta Parascheva sa va ocroteasca mereu!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani si multa sanatate pentru toti cei care poarta numele Sfintei Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sfanta Parascheva
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sfânta Parascheva  sa ne vegheze si sa ne ocroteasca

TOTAL: 247

Cele mai noi

Toti cei care poarta numele de Paraschiva, Parascheva, Paraschiv sau nume derivate ale acestora, cum ar fi: Pachita, Paraschita, Parastita, Parasca, Chiva, Chivuta, Vuta, Chivu sau Petcu, isi serbeaza onomastica in data de 14 octombrie, cand are loc marea sarbatoare religioasa Sfanta Parascheva.

#SfantaParascheva #14octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva - Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva: 14 Octombrie - Pagina 4