Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva

14 Octombrie - Sfânta Parascheva

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva

Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Numele sfant ce-l porti sa iti aduca liniste in suflet, iubire, pace si binecuvantare! La multi ani de ziua onomastica!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - De Sfanta Parascheva ... La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care isi sarbatoresc ziua numelui!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sfânta Parascheva să vă dăruiască sănătate la trup, bucurie în suflet și pace în familie.
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani Paraschiva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sfânta Parascheva să vă dăruiască sănătate la trup, bucurie în suflet și pace în familie.
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sfanta Parascheva sa va lumineze mintea, sufletul si cugetul! Amin.
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani de Sf. Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Primeste din partea mea cele mai sincere uraru de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor. Sf Cuv Parascheva sa te calauzeasca mereu si sa te apare! La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Fie ca Sfanta Parascheva sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Pozie de Sfanta Parascheva!

TOTAL: 247

Cele mai noi

Toti cei care poarta numele de Paraschiva, Parascheva, Paraschiv sau nume derivate ale acestora, cum ar fi: Pachita, Paraschita, Parastita, Parasca, Chiva, Chivuta, Vuta, Chivu sau Petcu, isi serbeaza onomastica in data de 14 octombrie, cand are loc marea sarbatoare religioasa Sfanta Parascheva.

#SfantaParascheva #14octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva - Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva: 14 Octombrie - Pagina 2