Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva

14 Octombrie - Sfânta Parascheva

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva

Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani si multa sanatate pentru toti ce poarta numele Sf. Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani  si multa sanatate pentru toti ce poarta numele Sf. Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sfanta Parascheva
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sfânta Parascheva să vă dăruiască sănătate la trup, bucurie în suflet și pace în familie.
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - De ziua ta, Parascheva, La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani... de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Fie ca Sf. Parascheva, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani cu fericire pentru toti cei care se sarbatoresc de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Parascheva. Astazi numele-ti serbam Si cu drag noi iti uram: La multi ani Cu sanatate, bafta si noroc in toate!

TOTAL: 247

Cele mai noi

Toti cei care poarta numele de Paraschiva, Parascheva, Paraschiv sau nume derivate ale acestora, cum ar fi: Pachita, Paraschita, Parastita, Parasca, Chiva, Chivuta, Vuta, Chivu sau Petcu, isi serbeaza onomastica in data de 14 octombrie, cand are loc marea sarbatoare religioasa Sfanta Parascheva.

#SfantaParascheva #14octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva - Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva: 14 Octombrie - Pagina 3