Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva

14 Octombrie - Sfânta Parascheva

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva

Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sfanta Parascheva sa ne lumineze mintea, sufletul si cugetul! Amin.
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani Paraschiva si Paraschiv!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani... de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sfanta Parascheva
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani de Sfanta Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - 14 Octombrie Sfanta Parascheva La multi ani de ziua numelui!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani, Paraschiva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani de Sf. Parascheva!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - La multi ani! Sfanta Parascheva sa te ocroteasca mereu!
Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva - Sarbatoarea Sf. Parascheva, Sa ne gaseasca in pace pe toti.

TOTAL: 247

Cele mai noi

Toti cei care poarta numele de Paraschiva, Parascheva, Paraschiv sau nume derivate ale acestora, cum ar fi: Pachita, Paraschita, Parastita, Parasca, Chiva, Chivuta, Vuta, Chivu sau Petcu, isi serbeaza onomastica in data de 14 octombrie, cand are loc marea sarbatoare religioasa Sfanta Parascheva.

#SfantaParascheva #14octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Cuvioasa Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este o sarbatoare foarte importanta pentru romani, iar moastele Sfintei se afla in Catedrala Mitropolitana din Iasi de peste 250 de ani, sarbatorita pe 14 octombrie. Aici gasiti felicitari de sfanta Parascheva, imagini de Sfanta Parascheva, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantei Parascheva - Cele mai apreciate felicitari de Sfanta Parascheva: 14 Octombrie - Pagina 5