Mesaje de zi de nastere

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere

Mesaje de zi de nastere - Sanatate, impliniri si multa iubireLa Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!

Mesaje de zi de nastere - Pe o petala de lalea, La multi ani!Pe o petala de lalea, La multi ani! Din partea mea. Si pe una de bujor, te iubesc mult puisor!

Mesaje de zi de nastere - In aceasta zi cu soareIn aceasta zi cu soare, cand in tara-i sarbatoare, v-as stringe la pieptul meu si v-as mangaia mereu. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani cu sanatate si iubireLa Multi Ani, sanatate si tot ce-ti doresti, sa ai parte de ce ai visat si de ceea ce iubesti!

Mesaje de zi de nastere - Un sincer La multi ani!In lumea noastra, totul se schimba, dar un singur lucru ramane cert: vei ramane mereu prietenul meu, dincolo de cuvinte, dincolo de timp si dincolo de distanta. Un sincer La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Sa cresti mare si cuminteSa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, s-ai parte de fericire, sanatate si iubire, de tot ce-i mai bun pe lume si de la mine ganduri bune! La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Sa te simti ca pasare in inaltul cerului, ca o ploaie datatoare de viata!Sa te simti ca pasare in inaltul cerului, ca o ploaie datatoare de viata, sa simti ca esti tu cu adevarat...

Mesaje de zi de nastere - La Multi Ani din partea mea!De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si, cand coboara, ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele, iar prima stea ce-o sa rasara as vrea sa fie steaua ta.

Mesaje de zi de nastere - Cand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat aleneCand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene, vibrand armonios. Priveste cu mandrie, gandind neincetat, la restul de petale ce nu s-au scuturat.

Mesaje de zi de nastere - Sa-ti daruiesc un buchet de floriDe ziua ta vroiam sa-ti daruiesc un buchet de flori mare cit sufletul tau si frumos ca tine, dar nu am gasit asa ca o sa-ti spun doar La multi ani !

TOTAL: 210

SMS de zi de nastere, SMS cu ziua de nastere, SMS de ziua de nastere, Urari de zi de nastere, Urari cu ziua de nastere, Urari de ziua de nastere. Este ziua de nastere a cuiva drag? Aici gasesti o colectie de mesaje frumoase de zi de nastere pe care le poti trimite prin SMS, email sau poti face share pe retelele de socializare.

#lamultiani #onomastica #ziuata #felicitari

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere si multe alte mesaje.