Mesaje de zi de nastere

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere

Mesaje de zi de nastere - De doua ori mai fericit!Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericit si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericit!

Mesaje de zi de nastere - Sa stii in viata ce cautiSa stii in viata ce cauti, sa ai norocul de a obtine si de a pastra si sa-ti dai seama cand ai gasit ... La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - La Multi Ani cu multa dragostePentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata, si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui sa o iau de la inceput, as face la fel iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina. La Multi Ani cu multa dragoste.

Mesaje de zi de nastere - La multi ani cu sanatateLa multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate-un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Mesaje de zi de nastere - Tot binele din lume si mult succes in toate!Cu ocazia zilei de nastere noi iti dorim tot binele din lume si mult succes in toate! La Multi Ani!

Mesaje de zi de nastere - In aceeasta zi minunataIn aceeasta zi minunata banii sa fie la ordinea zilei,bautura sa curga in rauri, lautari sa-ti cante, mii de fete sa te sarute, sanatatea si fericirea La Multi Ani si multa iubire!!

Mesaje de zi de nastere - BMW La multi ani si sa fii sanatosDimineata cand te trezesti, de BMW sa te lovesti, intr-o vila cu piscine, fericit tu sa traiesti, o nevasta top model sa-ti dea un baietel, si tot ce iti doresti tu sa indeplinesti, nimic nu ar fi frumos fara un La multi ani si sa fii sanatos!

Mesaje de zi de nastere - Ma bucur ca ai mai crescutMa bucur ca ai mai crescut si iti urez un sincer "La Multi Ani"!

Mesaje de zi de nastere - Ziua sa-ti fie binecuvantata!Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie! La multi si minunati ani!

Mesaje de zi de nastere - De la mine maestreSi de la mine maestre numai sanatate si sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti!!! La multi ani !

TOTAL: 210

SMS de zi de nastere, SMS cu ziua de nastere, SMS de ziua de nastere, Urari de zi de nastere, Urari cu ziua de nastere, Urari de ziua de nastere. Este ziua de nastere a cuiva drag? Aici gasesti o colectie de mesaje frumoase de zi de nastere pe care le poti trimite prin SMS, email sau poti face share pe retelele de socializare.

#lamultiani #onomastica #ziuata #felicitari

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere si multe alte mesaje.