Mesaje de zi de nastere

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere

Mesaje de zi de nastere - Pentru scumpul nostru nepotel!Fie ca trecerea timpului sa nu stearga zambetul tau de copil, ci sa-ti dea puterea de a trece cu optimism peste incercarile vietii. Un sincer la multi ani iti dorim din inima! te iubim scumpul nostru nepotel!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani cu floriCu ocazia acestei sarbatori, fie ca mereu sa detii frumusetea trandafirului, gingasia lacrimeoarei, puritatea crinului, rezistenta si puterea ghiocelului. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Traieste-o la maxim!Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!

Mesaje de zi de nastere - Te asigur de prietenia mea vesnica!Credeai ca am uitat de o zi atat de speciala precum nasterea ta? Iti trimit din tot sufletul acest mesaj de la multi ani si te asigur de prietenia mea vesnica!

Mesaje de zi de nastere - Sa fii fericita si frumoasa ca o zi de primavara!Sa fii fericita si frumoasa ca o zi de primavara, iar norocul sa te insoteasca mereu.

Mesaje de zi de nastere - Chiar dacaChiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi La Multi Ani, cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.

Mesaje de zi de nastere - Iti doresc din suflet ...Iti doresc din suflet viata sa-ti fie asemeni unui drum pe care sa te insoteasca adevaratii prieteni.

Mesaje de zi de nastere - Inca un anTe bucuri de viata ca un adevarat golan si in ciuda previziunilor medical... uite ca ai mai trait un an... LA MULTI ANI!

Mesaje de zi de nastere - Ai fost mereu alaturi de mineAi fost mereu alaturi de mine, iti doresc multa sanatate, La multi ani, si ti-o zic in rime.

Mesaje de zi de nastere - Gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereuVisele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!

TOTAL: 210

SMS de zi de nastere, SMS cu ziua de nastere, SMS de ziua de nastere, Urari de zi de nastere, Urari cu ziua de nastere, Urari de ziua de nastere. Este ziua de nastere a cuiva drag? Aici gasesti o colectie de mesaje frumoase de zi de nastere pe care le poti trimite prin SMS, email sau poti face share pe retelele de socializare.

#lamultiani #onomastica #ziuata #felicitari

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere si multe alte mesaje.