Mesaje de zi de nastere

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere

Mesaje de zi de nastere - SoapteSoptesc vorbele in taina, soptesc vantului cel pribeag, La multi ani! cu sanatate de ziua numelui tau drag!

Mesaje de zi de nastere - Un zambetUn zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata… La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - De ziua ta iti daruiesc inima meaInima mea ar fi prea mica fara dragostea ta, zambetul meu ar fi prea trist fara guritza ta, iubirea mea nu ar exista fara de tine. De ziua ta iti daruiesc inima mea.

Mesaje de zi de nastere - Ce frumoasa era viataAni au trecut si am uitat ce frumoasa era viata, toti barbatii se tineau candva cu speranta, ei chiar de visau au ramas toti cu speranta

Mesaje de zi de nastere - Felicitari si la multi ani!Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin internet. Sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi unde e dragostea adevarata.

Mesaje de zi de nastere - Nu am bani ca sa te sunNu am bani ca sa te sun, am doar centi de-ajuns sa-ti spun: tot ce-i bun sa-ti fie tie, La multi ani si fericire, sanatate, noroc, in bani sa ne ingropi!

Mesaje de zi de nastere - Un zambet sa-ti cada pe ploapeUn zambet sa-ti cada pe ploape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape..un vis frumos ca al unei povesti.. asa sa fie viata pe care o traiesti. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Iti doresc ca de ziua taIti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani, prieteneLa multi ani, prietene. Sper ca vei fi prietenul meu pentru totdeauna deoarece am nevoi de tine pentru totdeauna.

Mesaje de zi de nastere - Sper ca viata ta sa fie o cununaSper ca viata ta sa fie o cununa in care trandafirul iubirii si al fericirii sa se impleteasca armonios. La multi ani!

TOTAL: 210

SMS de zi de nastere, SMS cu ziua de nastere, SMS de ziua de nastere, Urari de zi de nastere, Urari cu ziua de nastere, Urari de ziua de nastere. Este ziua de nastere a cuiva drag? Aici gasesti o colectie de mesaje frumoase de zi de nastere pe care le poti trimite prin SMS, email sau poti face share pe retelele de socializare.

#lamultiani #onomastica #ziuata #felicitari

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere si multe alte mesaje.