Mesaje de zi de nastere

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere

Mesaje de zi de nastere - De ziua ta iti ofer in dar inima mea!De ziua ta iti ofer in dar inima mea, frumos impaturita in aceasta misiva care sa iti sopteasca tie ca te iubesc si te voi iubi mereu! La Multi Ani!

Mesaje de zi de nastere - De ziua ta, noi, prietenii tai suntem alaturi de tine !De ziua ta, noi, prietenii tai suntem alaturi de tine si asteptam sa dai de baut.

Mesaje de zi de nastere - Iti voi fi un prieten bun pentru totdeaunaRecunosc ca nu sunt prietenul perfect, nu sunt intotdeauna acolo unde ai nevoie, nu te pot pot face sa zambesti tot timpul, dar un lucru este foarte sigur: iti voi fi un prieten bun pentru totdeauna. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Nu costa nimic sa te gandesti!De ziua ta m-am gandit la ceva grandios, magnific, spectaculos. Oricum nu costa nimic sa te gandesti!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani cu fericireLa multi ani cu fericire, sa pui mana pe iubire si cu curul pe bani, sanatate La multi ani!!

Mesaje de zi de nastere - La Multi Ani Iubite(o)Intr-o gradina inmiresmata ma plimb si-o floare imi zambeste. O alta floare mai frumoasa ca-i ziua ta imi aminteste. M-aplec sa rup firava floare ca sa ti-o daruiesc, o strang in brate si-o sarut si simt apoi cat te iubesc! Dar floarea iute se ofileste si nu pot sa ti-o dau asa, deci singurul dar iubito e "La Multi Ani" din partea mea!

Mesaje de zi de nastere - Bani, bautura, femeiIn aceasta zi minunata, banii sa fie la ordinea zilei, bautura sa curga in rauri, lautarii sa-ti cante, mii de fete sa te sarute, sanatate si fericire, La multi ani si multa iubire!!

Mesaje de zi de nastere - Simplu, dar din suflet LA MULTI ANI!O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate. Cata bucurie tasneste deodata din lucrurile mici si simple, deci simplu, dar din suflet LA MULTI ANI!

Mesaje de zi de nastere - De ziua taDe ziua ta as vrea sa-ti pot indeplini dorinta ta ceea mare ... Dar din pacate nu pot opri timpul ... La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Sa traiesti viata din plinLa multi ani! Sa ai parte de inca o primavara frumoasa si de inca multe altele si mai frumoase. Fie ca soarele sa-ti zambeasca de fiecare data si sa iti incalzeasca sufletul cu fericire si bucurie. Sa fii mereu vesela si iubareata si sa traiesti viata din plin.

TOTAL: 210

SMS de zi de nastere, SMS cu ziua de nastere, SMS de ziua de nastere, Urari de zi de nastere, Urari cu ziua de nastere, Urari de ziua de nastere. Este ziua de nastere a cuiva drag? Aici gasesti o colectie de mesaje frumoase de zi de nastere pe care le poti trimite prin SMS, email sau poti face share pe retelele de socializare.

#lamultiani #onomastica #ziuata #felicitari

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere si multe alte mesaje.