Mesaje de zi de nastere

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere

Mesaje de zi de nastere - Sa ai parte de tot ce e frumos in lumea asta si toate visele sa ti se implineascaLa Multi Ani, cu ocazia aniversarii, multa sanatate si bucurie. Sa fii fericit/a, dar si sa faci fericiti pe altii.Sa fii iubit/a, dar si sa raspandesti iubire in jurul tau.

Mesaje de zi de nastere - Sa fii fericit si mereu insotit de cei care merita sa te iubeasca. La multi ani!Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericit si mereu insotit de cei care merita sa te iubeasca. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Minciuni nevinovateLa Multi Ani ! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.

Mesaje de zi de nastere - De ziua ta sa ai totul la picioare!De ziua ta sa te simt inconjurat de prietenie, sa asculti muzica ta de suflet, sa lumineze orasul in jurul tau!

Mesaje de zi de nastere - O zi din an este a taO zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Un cer albastru fara noriUn cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani!

Mesaje de zi de nastere - Fericire, iubire, bani si sanatateCu piciorul stang in fericire, cu cel drept in iubire, cu mana stanga in bani, si cu dreapta iti urez sanatate, La multi ani!!

Mesaje de zi de nastere - Un mesaj naturalAcest mesaj nu contine grasimi, colesterol sau aditivi. Este in intregime natural, dar contine mult, mult zahar. Totusi, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citeste. Zambeste si La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Viata, Noroc, Fericire si IubireIti doresc sa mergi pe un drum numit Viata, sa te impiedici de un ciob numit Noroc, sa cazi intr-o prapastie numita Fericire si sa culegi o floare numita Iubire. La Multi Ani!

Mesaje de zi de nastere - O zi de nastere minunataIti doresc sa ai parte de o zi de nastere minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit(a) de toti prietenii tai. La multi ani!

TOTAL: 210

SMS de zi de nastere, SMS cu ziua de nastere, SMS de ziua de nastere, Urari de zi de nastere, Urari cu ziua de nastere, Urari de ziua de nastere. Este ziua de nastere a cuiva drag? Aici gasesti o colectie de mesaje frumoase de zi de nastere pe care le poti trimite prin SMS, email sau poti face share pe retelele de socializare.

#lamultiani #onomastica #ziuata #felicitari

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere si multe alte mesaje.