Mesaje de zi de nastere

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere

Mesaje de zi de nastere - Nu am mai mancat de multCunosti pe cineva caruia trebuie sa ii trimit un mesaj de La multi ani, vreo aniversare? Daca stii de ceva petreceri, anunta-ma, caci nu am mai mancat prajituri de mult si imi scade glicemia!

Mesaje de zi de nastere - Iti doresc ca in fiecare an numarul de lumanari sa scadaIti doresc ca in fiecare an numarul de lumanari sa scada si numarul de petreceri, torturi si urari de La multi ani sa creasca!

Mesaje de zi de nastere - O zi de nastereViata este ca o calatorie si ziua de nastere ne aminteste de lucrurile bune pe care le-am adunat in zilele lasate in urma noastra.

Mesaje de zi de nastere - Dumnezeu a creat soarele cald si luminosDumnezeu a creat soarele cald si luminos, a creat luna romantica, marea adanca si apoi te-a creat pe tine si a inteles ca a atins perfectiune. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - La multi si minunati ani!Un mesaj minunat pentru o persoana minunata de la un prieten minunat. Dintr-un minunat motiv la un moment exceptional de la o minte luminata intr-o dispozitie de exceptie intr-un stil minunat pentru a-ti ura La multi si minunati ani!

Mesaje de zi de nastere - Zambetul tau de copilFie ca trecerea timpului sa nu stearga zambetul tau de copil, ci sa-ti dea puterea de a trece cu optimism peste incercarile vietii. Un sincer la multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Sa te bucuri de fiecare clipa pe care o traiestiAzi, la implinirea celor ... de ani, ai mai pus un trandafir in buchetul vietii. Eu iti doresc sa pui multi tandafiri de-acum inainte, sa fii vesel/a si sanatos/a si sa te bucuri de fiecare clipa pe care o traiesti. La multi ani!!!

Mesaje de zi de nastere - Azi e o zi cand trandafirul vietii tale va deveni mai infloritorAstazi e o zi in care sufletul drag va invinge orice urma de tristete, azi e o zi in care tot ce ti se pare greu azi va deveni usor, azi e o zi cand trandafirul vietii tale va deveni mai infloritor. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani, batraneLa multi ani, batrane. Vreau sa-ti urez La multi ani si sa-ti spun ca nu esti singur. Daca ai nevoie de cineva, voi fi mereu langa tine.

Mesaje de zi de nastere - Sa gasesti dragoste si fericire in orice lucruIn aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta!

TOTAL: 210

SMS de zi de nastere, SMS cu ziua de nastere, SMS de ziua de nastere, Urari de zi de nastere, Urari cu ziua de nastere, Urari de ziua de nastere. Este ziua de nastere a cuiva drag? Aici gasesti o colectie de mesaje frumoase de zi de nastere pe care le poti trimite prin SMS, email sau poti face share pe retelele de socializare.

#lamultiani #onomastica #ziuata #felicitari

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere si multe alte mesaje.