Mesaje de zi de nastere

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere

Mesaje de zi de nastere - O carte cu 365 de pagini goaleFiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii... si in timp ce scrii, zambeste! La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Undeva departe la mii de kilometri de tineUndeva departe la mii de kilometri de tine, este cineva care din cand in cand se mai gandeste la tine.

Mesaje de zi de nastere - O zi plina de bucurii si de surprizePentru ca aduci mereu fericire celor din jur, iti uram o zi plina de bucurii si de surprize care sa te tina tot anul.

Mesaje de zi de nastere - Bucurie sufleteasca si numai impliniriAi mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile mele de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri.

Mesaje de zi de nastere - Ziua ta de nastereZiua ta de nastere reprezinta momentele fericite de ieri, zilele luminoase ce vor veni si bucuriile tale de azi. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Pentru noi e sarbatoareIn ciuda faptului ca 365 de zile pe an pentru cei din jur esti o oroare azi e ziua ta si pentru noi e sarbatoare.

Mesaje de zi de nastere - Sarbatoreste, sau pur si simplu fa-ti timp numai pentru tine!Sarbatoreste, sau pur si simplu fa-ti timp numai pentru tine. Este ziua ta, asa ca bucura-te din plin de ea! La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Ziua de astazi sa iti fie plina de rasarituri de soareFie ca ziua de astazi sa iti fie plina de rasarituri de soare, zambete si dragoste.

Mesaje de zi de nastere - De ziua ta de nastere iti doresc sanatate si norocDe ziua ta de nastere iti doresc sanatate si noroc. Fiecare zi sa inceapa cu o bucurie, fiecare clipa sa iti aduca implinire. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Tinerete fara batrinete si viata fara de moarteIti doresc ca anii ce-i implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc "tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!" Multi ani fericiti!

TOTAL: 210

SMS de zi de nastere, SMS cu ziua de nastere, SMS de ziua de nastere, Urari de zi de nastere, Urari cu ziua de nastere, Urari de ziua de nastere. Este ziua de nastere a cuiva drag? Aici gasesti o colectie de mesaje frumoase de zi de nastere pe care le poti trimite prin SMS, email sau poti face share pe retelele de socializare.

#lamultiani #onomastica #ziuata #felicitari

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere si multe alte mesaje.