Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Sfantul Andrei sa te calauzeasca mereu! Love Andreea
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani pentru toti prietenii mei care poarta numele Sfantului Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - 30 Noiembrie Sfântul Andrei La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andra si Andrada!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Andra, cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca sarbatoarea Sfantului Andrei sa va aduca in suflet si casele voastre multa bucurie, sperante, sanatate si binecuvantari ceresti
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Sfantul Andrei sa te calauzeasca mereu!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Fie ca Sfantul Andrei sa aiba grija de tine

TOTAL: 469

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 37