Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - 30 Noiembrie - Sfantul Andrei
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Va doresc o zi de Sfantul Andrei cat mai frumoasa! La multi ani pentru sarbatoriti!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei  sa va aduca  multa sanatate si fericire,  alaturi de familie si prieteni!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Mie!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - De ziua ce-ti surade-n prag si-i porti frumosul nume, eu iti doresc tot ce-i mai drag si mai frumos pe lume! La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - De Sfantul Andrei, va doresc sa aveti liniste in suflet si o viata plina de substanta si frumos.
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sa ai multa sanatate, fericire si impliniri
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Andras, de ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi de nume excelenta!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Deia! 30.Noiembrie Sfantul Andrei
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - 30 Noiembrie La mulți ani de Sfântul Andrei!

TOTAL: 469

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 40