Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfantul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andreas! 30 Noiembrie
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, de ziua numelui Andreas
Felicitari de Sfantul Andrei - Andras, de ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi de nume excelenta!
Felicitari de Sfantul Andrei - Deea, la multi ani de ziua numelui! 30 Noiembrie
Felicitari de Sfantul Andrei - Un buchet de flori si o urare sincera, pentru tine! La multi ani, Deea!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Deia! 30.Noiembrie Sfantul Andrei
Felicitari de Sfantul Andrei - Deia, ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!
Felicitari de Sfantul Andrei - 30.Noiembrie La multi ani Andi!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de ziua numelui pentru Andi!

TOTAL: 347

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.