Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Deea! Sfantul Andrei - 30.Noiembrie
Felicitari de Sfantul Andrei - Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! Deea, La Multi Ani de ziua numelui tau!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Deia! 30 Noiembrie Sfantul Andrei
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani! Deia De ziua numelui tau  iti doresc sa ai  o zi superba  si un an plin de realizari
Felicitari de Sfantul Andrei - Andi, la multi ani de ziua numelui! 30 Noiembrie
Felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani, de ziua ta onomastică! Andi
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andrada! Sfantul Andrei - 30.Noiembrie
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani cu sanatate,  Sa ai belsug, de toate  Bucurii si nestemate  De-acum si pe mai departe.  La Multi Ani, de ziua numelui, Andrada
Felicitari de Sfantul Andrei - 30.Noiembrie La multi ani Andra!
Felicitari de Sfantul Andrei - Andra, cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

TOTAL: 404

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.