Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani, Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani, Andrada!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei si Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - 30 Noiembrie Sfantul Andrei La multi ani de ziua onomastica!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andrei si Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - 30 Noiembrie Sfântul Andrei La multi ani Andrei, Andreea, Andra, Andrada, Deia, Deea, Andras, Andreas
Felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani, Andrei și Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani, Andrei și Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - 30 Noiembrie Sfântul Andrei La mulți ani!

TOTAL: 490

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.