Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - De Sfântul Andrei să aprindem o lumânare pentru toți cei dragi care nu mai sunt printre noi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - De Sfantul Andrei, va doresc pace in case si in suflet, multa sanatate si toleranta, iubire si speranta ca totul va fi bine!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Andreas, la multi ani de ziua numelui! 30 Noiembrie
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - 30 Noiembrie - Sfantul Andrei
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei sa ne lumineze mintea, sufletul si cugetul! Amin.
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - 30 Noiembrie Sfantul Andrei La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sa ai multa sanatate, fericire si impliniri La multi ani pentru toti ce poarte numele sfantului Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei! 30 Noiembrie
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - 30 Noiembrie - Sfantul Andrei

TOTAL: 469

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 38