Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - 30 Noiembrie - Sfantul Andrei
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andra De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se implineasca toate dorintele.
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani ... cu ocazia sarbatorii Sfantului Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - 30 Noiembrie Sfantul Andrei La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - 30 Noiembrie - Sfantul Andrei La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andrada! Iti urez ca ziua ta onomastica sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar in lume sa gasesti numai fericire
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de sfantul Andrei!

TOTAL: 469

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 35