Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Astazi la aniversare, vin si eu cu o urare: de noroc si sanatate ... Multa sanatate si fericire! La multi ani Andrei si Andreea!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, cu ocazia zilei de Sfantul Andrei Sa ai parte de bucurii si impliniri!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Azi, de ziua numelui, ANDREI, iti urez un sincer
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - 30.Noiembrie La multi ani Andi!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani! Sf. Andrei sa te ocroteasca mereu!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani... de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sfantului Andrei

TOTAL: 490

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 31