Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Andra La Multi Ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sa ai parte de sanatate si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!  La multi ani, de ziua numelui, Andra
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei sa ne lumineze mintea, sufletul si cugetul! Amin.
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Iti urez ca sarbatoarea Sfantului Andrei sa iti aduca o viata curata, frumoasa plina de bucurii si dragoste!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei sa va aduca  multa sanatate si fericire.
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani si fie ca Sfantul Andrei sa te ocroteasca mereu!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sf. Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca Sarbatoarea Sfantului Andrei sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sf. Andrei!

TOTAL: 469

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 29