Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Iți doresc o zi de Sfantul Andrei cât mai frumoasă!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Va doresc o zi de Sfantul Andrei cat mai frumoasa! La multi ani pentru sarbatoriti!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei! Multa sanatate si fericire!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Andreas cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Iti urez ca sarbatoarea Sfantului Andrei sa iti aduca o viata curata, frumoasa plina de bucurii si dragoste!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani! Sfantul Andrei
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andrei si Andreea!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani Andrei și Andreea!

TOTAL: 490

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 28