Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - 30.Noiembrie La multi ani Andra!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - 30 Noiembrie Sfantul Andrei La multi ani de ziua numelui!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sfantul Andrei cat mai frumoasa!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Astazi e ziua ta, e o zi frumoasa pentru tine La multi ani, Andreea!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei sa va lumineze mintea, sufletul si cugetul! Amin.
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! Deea, La Multi Ani de ziua numelui tau!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, de ziua ta onomastica, Andra
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani! Deia De ziua numelui tau  iti doresc sa ai  o zi superba  si un an plin de realizari
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi an, Deea
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sfanta sarbatoare Sfantul Andrei sa va aduca numai impliniri, liniste si lumina in suflet!

TOTAL: 469

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 41