Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi an, Deea
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andrei si Andreea!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sfanta sarbatoare Sfantul Andrei sa va aduca numai impliniri, liniste si lumina in suflet!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani pentru toti prietenii mei care poarta numele Sfantului Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei! 30 Noiembrie
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani cu sanatate,  Sa ai belsug, de toate  Bucurii si nestemate  De-acum si pe mai departe.  La Multi Ani, de ziua numelui, Andrada
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Deia, ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sf. Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani

TOTAL: 490

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 43