Mesaje de Paste

5 Mai - Sfintele Paști

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi. Paste fericit!

Mesaje de Paste - Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si sperantaSper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

Mesaje de Paste - Sarbatori fericite incarcate de luminaSarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!

Mesaje de Paste - Paste Fericit impreuna cu familia ta!Sarbatori luminoase si pace interioara! Paste Fericit impreuna cu familia ta!

Mesaje de Paste - Lasa lumina sa intre in casa sufletului tauE atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implini...

Mesaje de Paste - Hristos a inviat!Pentru a intelege sacrificiul suprem, trebuie doar sa fim mai buni, mai iertatori, mai ingaduitori, mai intelepti, mereu cu lumina in suflet, ganduri si simtiri. Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Hristos a inviat!

Mesaje de Paste - Paste mielul fericit, oul sade inrositPaste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!

Mesaje de Paste - Pastele ramane cea mai importanta sarbatoare crestinaPastele ramane cea mai importanta sarbatoare crestina, cea mai vasta atat in semnificatii cat si in obiceiuri. Traieste de Pasti, prin rugaciune, o adevarata sarbatoare.

Mesaje de Paste - Hristos a inviat!Pentru a intelege sacrificiul suprem trebuie doar sa fim mai buni, mai iertatori, mai ingaduitori, mai intelepti, mereu cu lumina in suflet, ganduri si simtiri. Hristos a inviat!

Mesaje de Paste - Lumina si caldura sarbatorilor de primavara printre care si PasteleLumina si caldura sarbatorilor de primavara printre care si Pastele sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.

Mesaje de Paste - Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericitOu inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

TOTAL: 95

Invierea Domnului sau Sfintele Pasti reprezinta cel mai mare eveniment din istoria mantuirii noastre, care ne-a adus posibilitatea mantuirii si care sta la temelia credintei si a Bisericii Crestine. Numim aceasta sarbatoare Pasti dupa cuvantul grecesc care inseamna trecere, fiindca aceasta este ziua in care Dumnezeu a adus la inceput lumea, dintru nefiinta intru fiinta.

#paste #pasti #InviereaDomnului

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi