Mesaje de Paste

16 Aprilie - Sfintele Paști

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi. Paste fericit!

Mesaje de Paste - Cu ocazia Invierii Domnului vrem sa va uram toate cele buneCu ocazia Invierii Domnului vrem sa va uram toate cele bune: lumina in suflet, dragoste si sanatate. Hristos a Inviat!

Mesaje de Paste - De paste te provoc la concurs de spart ouaDe paste te provoc la concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te risti?

Mesaje de Paste - Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Hristos a inviat! Sarbatori fericite!Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi pentru ca Hristos a inviat! Sarbatori fericite!

Mesaje de Paste - Cu lumanari aprinse si sufletulCu lumanari aprinse si sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT!

Mesaje de Paste - Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. Hristos a inviat!E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. Hristos a inviat!

Mesaje de Paste - Hristos a inviat!Dincolo de cadouri, de petreceri... se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!

Mesaje de Paste - Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

Mesaje de Paste - A venit PasteleA venit Pastele; ti-a adus mireasma dulce a florilor si ciripitul suav al pasarilor. Imi doresc ca toate acestea sa iti insenineze zilele. Paste Fericit!

Mesaje de Paste - Bogatia sufleteasca este darul cel mai de pret pe care il aduce iepurasulBogatia sufleteasca este darul cel mai de pret pe care il aduce iepurasul. Imparte celor dragi cadouri: bucurie, voie buna, liniste sufleteasca si intelegere.

Mesaje de Paste - Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasiiFie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra! HRISTOS A INVIAT!

TOTAL: 95

Invierea Domnului sau Sfintele Pasti reprezinta cel mai mare eveniment din istoria mantuirii noastre, care ne-a adus posibilitatea mantuirii si care sta la temelia credintei si a Bisericii Crestine. Numim aceasta sarbatoare Pasti dupa cuvantul grecesc care inseamna trecere, fiindca aceasta este ziua in care Dumnezeu a adus la inceput lumea, dintru nefiinta intru fiinta.

#paste #pasti #InviereaDomnului

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi