Mesaje de Paste

16 Aprilie - Sfintele Paști

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi. Paste fericit!

Mesaje de Paste - Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucurieiInvierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire! HRISTOS A INVIAT!

Mesaje de Paste - Sarbatoarea Pastelui sa va aduca mai aproapeIti doresc sa sarbatoresti fiecare zi ca si cand ar fi ziua sfanta a Invierii! Nu uita sa te bucuri chiar si de lucrurile marunte din viata ta si sa ii apreciezi pe cei dragi. Sarbatoarea Pastelui sa va aduca mai aproape! Iti urez din toata inima un Paste Fericit!

Mesaje de Paste - Un Paste Fericit alaturi de apropiatiInvierea Domnului sa iti aduca in suflet dragoste si fericire. Un Paste Fericit alaturi de apropiati!

Mesaje de Paste - Astazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragiAstazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii in sentimentul Pastelui.

Mesaje de Paste - Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintileLumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.

Mesaje de Paste - Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatatiAnul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

Mesaje de Paste - M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de PasteM-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina... sa vin pe balcon? Astept raspuns!

Mesaje de Paste - Lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit!Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit!

Mesaje de Paste - Hristos a Inviat! Paste fericit!Hristos a Inviat! Paste fericit!

Mesaje de Paste - Paste fericit!Paste fericit! Iepurasul sa va aduca multe cadouri!

TOTAL: 95

Invierea Domnului sau Sfintele Pasti reprezinta cel mai mare eveniment din istoria mantuirii noastre, care ne-a adus posibilitatea mantuirii si care sta la temelia credintei si a Bisericii Crestine. Numim aceasta sarbatoare Pasti dupa cuvantul grecesc care inseamna trecere, fiindca aceasta este ziua in care Dumnezeu a adus la inceput lumea, dintru nefiinta intru fiinta.

#paste #pasti #InviereaDomnului

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi