Mesaje de Paste

16 Aprilie - Sfintele Paști

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi. Paste fericit!

Mesaje de Paste - In aceasta zi de sarbatoare vreau sa va urez tie si familiei taleIn aceasta zi de sarbatoare vreau sa va urez tie si familiei tale multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit!

Mesaje de Paste - Invierea Domnului Isus sa aduca in sufletul tau Iubire si BucurieInvierea Domnului Isus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost CRUCEA, scopul SAU a fost DRAGOSTEA, motivui LUI ai fost tu! HRISTOS A INVIAT!!!!!

Mesaje de Paste - Spiritul Sfant al Sarbatorilor de PasteFie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

Mesaje de Paste - Fie ca lumina Invierii MantuitoruluiFie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

Mesaje de Paste - Fie ca invierea Mintuitorului sa ne faca sa aducem luminaFie ca sfintele sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa,casa mai bogata si masa inbelsugata. Fie ca invierea Mintuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in suflet, inimile si gindurile celor dragi si fie ca Hristos a inviat pentru fiecare.

Mesaje de Paste - Hristos a inviat!Pentru a intelege sacrificiul suprem trebuie doar sa fim mai buni,mai iertatori, mai ingaduitori,mai intelepti, mereu cu lumina in suflet, ganduri si simtiri. Hristos a inviat!

Mesaje de Paste - Iepurasul mustacios e de Paste norocosIepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: cozonac, oul inrosit si un Paste Fercit!

Mesaje de Paste - Fie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in sufletFie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in suflet, la toata familia ta si sa nu uitati niciodata de Dumnezeu ca el este Tatal nostru, al tuturor. Va urez un Paste Fericit!

Mesaje de Paste - Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de sperantaHristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!

Mesaje de Paste - Cauta sa fii mai bun, sa fii aproape cu sufletul de cei care-ti sunt si prieteni, si dusmaniGaseste calea spre daruire, iertare, intelegere... Cauta sa fii mai bun, sa fii aproape cu sufletul de cei care-ti sunt si prieteni, si dusmani.

TOTAL: 95

Invierea Domnului sau Sfintele Pasti reprezinta cel mai mare eveniment din istoria mantuirii noastre, care ne-a adus posibilitatea mantuirii si care sta la temelia credintei si a Bisericii Crestine. Numim aceasta sarbatoare Pasti dupa cuvantul grecesc care inseamna trecere, fiindca aceasta este ziua in care Dumnezeu a adus la inceput lumea, dintru nefiinta intru fiinta.

#paste #pasti #InviereaDomnului

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi