Mesaje de Paste

16 Aprilie - Sfintele Paști

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi. Paste fericit!

Mesaje de Paste - Sarbatoarea Invierii revarsa speranta, intelegere si bucurieSarbatoarea Invierii revarsa speranta, intelegere si bucurie in lacasul fiecaruia dintre noi. Deschide-ti inima si paseste cu piosenie in acest cadru sacru.

Mesaje de Paste - Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropieSufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi mai mult! Hristos a Inviat

Mesaje de Paste - Un iepuras cu boticul alb, a venit la voi in pragUn iepuras cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a inviat!

Mesaje de Paste - Sa te protejeze ingerii, supararile sa treacaSa te protejeze ingerii, supararile sa treaca, bunastarea sa te imbratiseze, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Hristos a Inviat!

Mesaje de Paste - Sper ca Sfanta sarbatoare de Paste sa iti aduca luminaSper ca Sfanta sarbatoare de Paste sa iti aduca lumina si multa fericire in inima. Hristos a Inviat!

Mesaje de Paste - Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitatePoate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca Hristos a inviat!

Mesaje de Paste - Fie ca Pastele sa-ti intareasca increderea si sperantaFie ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

Mesaje de Paste - Fie ca Sfanta Lumina de Paste sa va lumineze caleaFie ca Sfanta Lumina de Paste sa va lumineze calea cea buna spre fericire si bucurie. Paste Fericit!

Mesaje de Paste - Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casaFie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!

Mesaje de Paste - Bafta la ciocnit si fie ca iepurasul sa nu te ocoleascaBafta la ciocnit si fie ca iepurasul sa nu te ocoleasca! Paste fericit alaturi de cei dragi!

TOTAL: 95

Invierea Domnului sau Sfintele Pasti reprezinta cel mai mare eveniment din istoria mantuirii noastre, care ne-a adus posibilitatea mantuirii si care sta la temelia credintei si a Bisericii Crestine. Numim aceasta sarbatoare Pasti dupa cuvantul grecesc care inseamna trecere, fiindca aceasta este ziua in care Dumnezeu a adus la inceput lumea, dintru nefiinta intru fiinta.

#paste #pasti #InviereaDomnului

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi