Mesaje de Paste

16 Aprilie - Sfintele Paști

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi. Paste fericit!

Mesaje de Paste - Iepurasul si ouale de pasti simbolizeaza venirea pasteluiIepurasul si ouale de pasti simbolizeaza venirea pastelui. Sa-l asteptam cu drag ca un fiecare an sosirea Pastelui!

Mesaje de Paste - Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubireFie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire! As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

Mesaje de Paste - Traieste sarbatoarea cu adevarat, iepurasul va simti si va ajunge si la tineIepurasul si-a pierdut agenda cu adrese... Traieste sarbatoarea cu adevarat, iepurasul va simti si va ajunge si la tine. Exista un iepuras care ne aduce fiecaruia dintre noi sentimentul sacru al Invierii Domnului.

Mesaje de Paste - Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet numai lumina si fericireFie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet numai lumina si fericire si mult timp petrecut alaturi de cei aproape inimii tale. Paste fericit si Hristos a Inviat!

Mesaje de Paste - In noaptea invierii Cind clopotele batIn noaptea invierii Cind clopotele bat Si aici in departare Iisus Hristos a inviat!!!

Mesaje de Paste - Invierea DomnuluiInvierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti.

Mesaje de Paste - Lumina Sfintei Invieri sa ajunga la sufletul tau si in inimile voastreLumina Sfintei Invieri sa ajunga la sufletul tau si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Mesaje de Paste - Minunea Invierii sa va aduca in suflet impacare, armonie si iertareMinunea Invierii sa va aduca in suflet impacare, armonie si iertare. Priviti cu seninatate inainte si bucurati-va de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru dumneavoastra.

Mesaje de Paste - Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubireDumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Mesaje de Paste - Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea luiIisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a inviat!

TOTAL: 95

Invierea Domnului sau Sfintele Pasti reprezinta cel mai mare eveniment din istoria mantuirii noastre, care ne-a adus posibilitatea mantuirii si care sta la temelia credintei si a Bisericii Crestine. Numim aceasta sarbatoare Pasti dupa cuvantul grecesc care inseamna trecere, fiindca aceasta este ziua in care Dumnezeu a adus la inceput lumea, dintru nefiinta intru fiinta.

#paste #pasti #InviereaDomnului

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi