Mesaje de Paste

16 Aprilie - Sfintele Paști

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi. Paste fericit!

Mesaje de Paste - HRISTOS A INVIAT!E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, in pacat ca uiti sa ierti ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

Mesaje de Paste - Fie ca bucuria Invierii Domnului ... Hristos a inviat!Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

Mesaje de Paste - Fie ca sarbatoarea Invierii DomnuluiFie ca sarbatoarea Invierii Domnului sa va arate calea spre fericire si bucurie. Hristos a Inviat!

Mesaje de Paste - Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

Mesaje de Paste - Se apropie Marea Sarbatoare a Invierii DomnuluiAbia astept sa ajung langa voi, cei dragi sufletului meu. Pana atunci aveti grija de voi si faceti curatenie in casa si in suflete. Se apropie Marea Sarbatoare a Invierii Domnului. Sa o intampinam asa cum se cuvine!

Mesaje de Paste - O singura data pe an e Pastele ... Paste fericit!O singura data pe an e Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit!

Mesaje de Paste - Christos a inviat!Un Paste fericit cu credinta, speranta si iubire! La fel ca Domnul Christos, prin jertfa, efort si suferinta sa ajungem la biruinta! Christos a inviat!

Mesaje de Paste - Bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa aveti continuitate, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

Mesaje de Paste - PASTE FERICIT!Iepuroiul nu mai vine, ca nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza in buget. Asa ca s-a imbatat ca sa nu fie crizat! PASTE FERICIT!

Mesaje de Paste - Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in sufletRedescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! Paste fericit!

TOTAL: 95

Invierea Domnului sau Sfintele Pasti reprezinta cel mai mare eveniment din istoria mantuirii noastre, care ne-a adus posibilitatea mantuirii si care sta la temelia credintei si a Bisericii Crestine. Numim aceasta sarbatoare Pasti dupa cuvantul grecesc care inseamna trecere, fiindca aceasta este ziua in care Dumnezeu a adus la inceput lumea, dintru nefiinta intru fiinta.

#paste #pasti #InviereaDomnului

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi