Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - Sa ai multa sanatate, fericire si impliniri La multi ani pentru toti ce poarte numele sfantului Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - Sa ai multa sanatate, fericire si impliniri
Felicitari de Sfantul Andrei - Azi, de ziua numelui, ANDREI, iti urez un sincer
Felicitari de Sfantul Andrei - Azi, de ziua numelui, Andreea iti urez un sincer La multi ani!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Mie!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - Un sincer La multi ani pentru toti cei ce poartaaceste nume minunate: Andrei, Andreea, Andra, Andrada, Andi, Dea!
Felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sfantul Andrei cat mai frumoasa!
Felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sfantul Andrei cat mai frumoasa!

TOTAL: 404

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.