Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - Un cer albastru fara nori
Felicitari de Sfantul Andrei - Un cer albastru fara nori
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de ziua numelui!
Felicitari de Sfantul Andrei - In aceasta zi speciala, mult noroc si ameteala! La multi ani!
Felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei sa te ocroteasca, visele sa-ti impineasca, sa ai parte de iubire, mult noroc si fericire. La multi ani!
Felicitari de Sfantul Andrei - Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani si fie ca Sfantul Andrei sa te ocroteasca mereu!
Felicitari de Sfantul Andrei - Sfantului Andrei
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani... de Sfantul Andrei!

TOTAL: 490

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.