Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - Deia de ziua numelui iti doresc multa sanatate si La Multi Ani!
Felicitari de Sfantul Andrei - Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! Andi, La Multi Ani de ziua numelui tau!
Felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani, Andrada!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andra! Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!
Felicitari de Sfantul Andrei - 30.Noiembrie Sfantul Andrei La multi ani, Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - Andreea La multi ani!
Felicitari de Sfantul Andrei - La Multi Ani Andrei! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.
Felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei
Felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei
Felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei

TOTAL: 490

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.