Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - Deea Astazi numele-ti serbam si cu drag vrem sa-ti uram, La multi ani cu sanatate, bafta si noroc in toate.
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, de ziua numelui Deia
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andi! de ziua numelui iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc, fericire iti doresc.
Felicitari de Sfantul Andrei - Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive  de a sarbatori. La multi ani, Andrada!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andreea! 30 Noiembrie
Felicitari de Sfantul Andrei - De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei! 30 Noiembrie
Felicitari de Sfantul Andrei - Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani, Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei si Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - Felicitare de Sf. Andrei cu numele sarbatorite

TOTAL: 490

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.