Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sf. Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare,  Si-i motiv de sarbatoare. La multi ani de Sfantul Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei si Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - Mult noroc si fericire de sarbatoarea Sfantului Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La mulţi ani tuturor celor care purtați numele Sfantului Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de ziua numelui pentru Andreas!
Felicitari de Sfantul Andrei - De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani, Andras!
Felicitari de Sfantul Andrei - Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer: La multi ani, Deea
Felicitari de Sfantul Andrei - Deia de ziua numelui iti doresc multa sanatate si La Multi Ani!

TOTAL: 469

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.