Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andi De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate.
Felicitari de Sfantul Andrei - Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani, Andrada multa sanatate, realizari si totce va doriti alaturi de cei dragi.
Felicitari de Sfantul Andrei - Sa ai parte de sanatate si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!  La multi ani, de ziua numelui, Andra
Felicitari de Sfantul Andrei - Andreea, La multi ani de ziua numelui! 30 Noiembrie
Felicitari de Sfantul Andrei - Andreea, ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei! 30 Noiembrie
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andrei De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate.
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - Azi e ziua ta

TOTAL: 490

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.