Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sf. Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani! Sfantul Andrei
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani... de Sfantul Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - De ziua numelui tau sa vina Sfantul Andrei in casa ta cu daruri sfinte.  La multi ani!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sf. Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sf. Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - Un gand bun si-o sarutare Azi la ceas de-aniversare Sfantul Andrei Visele sa ti se-mplineasca! La multi ani!
Felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfantul Andrei cat mai frumoasa!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, cu ocazia zilei Sfantului Andrei Sa ai parte de bucurii si impliniri!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei si Andreea!

TOTAL: 404

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.