Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - De Sfantul Andrei, un gand frumos pentru tine!
Felicitari de Sfantul Andrei - De Sfantul Andrei... La multi ani!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani! Sfantul Andrei sa te ocroteasca mereu!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani pentru toti ce poarta numele Sfantului Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - De Sfantul Andrei, iti urez La multi ani!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poate numele Sfantului Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - Astazi la aniversare, vin si eu cu o urare: de noroc si sanatate ... Multa sanatate si fericire! La multi ani Andrei si Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare. La multi ani de Sfantul Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani si multa sanatate pentru toti ce poarta numele Sfantului Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!

TOTAL: 469

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.