Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - De Sfantul Andrei, va doresc pace in case si in suflet, multa sanatate si toleranta, iubire si speranta ca totul va fi bine!
Felicitari de Sfantul Andrei - Sfanta sarbatoare Sfantul Andrei sa va aduca numai impliniri, liniste si lumina in suflet!
Felicitari de Sfantul Andrei - Sa aveti o zi  plina de iubire! Sfantul Andrei sa ne conduca viata  in dreptate si unire cu  Domnul nostru Iisus Hristos!
Felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei sa ne lumineze  mintea, sufletul si cugetul! Amin.
Felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei sa va aduca multa sanatate si fericire!
Felicitari de Sfantul Andrei - Sfanta Sarbatoare de Sfantul Andrei sa va aduca numai impliniri, liniste si lumina in suflet!
Felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca Sarbatoarea Sfantului Andrei sa va aduca pace, iubire si fericire in mijlocul familiei si celor care va sunt dragi!
Felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei  sa va aduca  multa sanatate si fericire,  alaturi de familie si prieteni!
Felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca sarbatoarea Sfantului Andrei sa va aduca in suflet si casele voastre multa bucurie, sperante, sanatate si binecuvantari ceresti
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani ... cu ocazia sarbatorii Sfantului Andrei!

TOTAL: 490

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.