Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani de Sfantul Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani si fie ca Sfantul Andrei sa va ocroteasca mereu!
Felicitari de Sfantul Andrei - Pentru tine ... de Sf. Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei si Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei! Multa sanatate si fericire!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani! Sfantul Andrei
Felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca viata ta sa se umple de caldura, lumina si dragostea pe care mi le-ai  oferit mie!  La Multi Ani de Sfantul Andrei!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei si Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - Va doresc o zi de Sfantul Andrei cat mai frumoasa! La multi ani pentru sarbatoriti!

TOTAL: 469

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.