Felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andreea De ziua numelui iti doresc multa sanatate
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Sfantul Andrei sa te calauzeasca mereu!
Felicitari de Sfantul Andrei - Andreea, fie ca Sfantul Andrei al carui nume il porti, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze ziua!
Felicitari de Sfantul Andrei - Andra, fie ca Sfantul Andrei al carui nume il porti, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze ziua!a
Felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sfantul Andrei cat mai frumoasa!
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andra De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se implineasca toate dorintele.
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Sfantul Andrei sa te calauzeasca mereu! Love Andreea
Felicitari de Sfantul Andrei - Astazi e ziua ta, e o zi frumoasa pentru tine La multi ani, Andreea!
Felicitari de Sfantul Andrei - Andrei si Andreea sa fiti fericiti pentru toata viata si sa petreceti cu drag in aceasta zi sfanta
Felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei si Andreea

TOTAL: 490

Cele mai apreciate

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.