Mesaje Ziua indragostitilor

14 Februarie - Ziua Internațională a Îndrăgostiților

Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de Valentines day pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

Mesaje Ziua indragostitilor - Vreau ca astazi, de Ziua Indragostitilor, sa te invit la o sarbatoare pentru noi doiTu esti unica persoana care imi stie cea mai launtrica dorinta si tu esti singura care mi le indeplineste pe toate. Vreau ca astazi, de Ziua Indragostitilor, sa te invit la o sarbatoare pentru noi doi... La multi ani, regina inimii mele!

Mesaje Ziua indragostitilor - In fiecare zi ma trezesc luminat de dragostea pe care ti-o portIn fiecare zi ma trezesc luminat de dragostea pe care ti-o port, in fiecare zi ma simt coplesit de iubirea ta pentru mine... Lumea imi pare atat de minunata cand tu zambesti...

Mesaje Ziua indragostitilor - Tu imi dai sentimentul ca viata este asa cum ar trebui sa fieTu imi dai sentimentul ca viata este asa cum ar trebui sa fie. Tu ai trezit in mine o forta cu care as putea muta muntii din loc, daca m-ai ruga.

Mesaje Ziua indragostitilor - Cand sunt cu tine ma pierd fara motivCand sunt cu tine ma pierd fara motiv... Ma regasesc abia atunci cand nu esti langa mine si tot ce-mi doresc e sa ma pot pierde din nou in marea ochilor tai...

Mesaje Ziua indragostitilor - Tu esti singura fiinta din lumea asta care ma iubeste asa cum imi doresc eu sa fiu iubitTu esti singura fiinta din lumea asta care ma iubeste asa cum imi doresc eu sa fiu iubit: uneori cu pasiune, alteori cu tandrete... Ma simt un rasfatat al vietii pentru ca tu m-ai ales pe mine sa-ti te insotesc prin viata...

Mesaje Ziua indragostitilor - Tu esti raza de unda care a patruns in sufletul meu si mi-a luminat de atunci fiecare ziTu esti raza de unda care a patruns in sufletul meu si mi-a luminat de atunci fiecare zi. Esti ingerul care ma ocroteste si ma invaluie cu caldura sufletului sau. Fara soaptele tale de iubire, fara privirea ta in care ma oglindesc fericita, fara buzele tale fierbinti, m-as pierde intr-o lume necunoscuta, fara inteles.

Mesaje Ziua indragostitilor - Daca iubirea mea s-ar masuraDaca iubirea mea s-ar masura, iti spun acum, dragul meu, ca te iubesc pana la cea mai indepartata stea, din cea mai indepartata galaxie, din cel mai indepartat univers, si inapoi, si tot asa, de o infinitate de ori!

Mesaje Ziua indragostitilor - Oricat de simplu, pe atit de complicat, sper ca indata ce-ai vazut mesajul, ai inchis ochii si in gandul tau m-ai sarutat.Oricat de simplu, pe atit de complicat, sper ca indata ce-ai vazut mesajul, ai inchis ochii si in gandul tau m-ai sarutat.

Mesaje Ziua indragostitilor - Te iubesc!Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin dupa o dimineata innorata, ca roua in zori de zi, ca razele soarelui de primavara, ca florile din luna mai; vocea ta imi aduce bucurie in suflet si gindul la tine liniste. Te iubesc!

Mesaje Ziua indragostitilor - E o zi cind sufletul invinge orice urma de tristete, cind tot ce a fost greu ti se pare usor, e Ziua Indragostitilor!E o zi cind sufletul invinge orice urma de tristete, cind tot ce a fost greu ti se pare usor, e Ziua Indragostitilor!

TOTAL: 89

Mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de Valentines day, fraze de ziua indragostitilor, poezii de ziua indragostitilor, sms de ziua indragostitilor, sms de Valentines day, poezii de Valentines day

#ZiuaIndragostitilor #ValentinesDay #14Februarie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de valentines day, fraze de ziua indragostitilor, poezii de ziua indragostitilor, sms de ziua indragostitilor. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de Valentines day pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!