Mesaje Ziua indragostitilor

14 Februarie - Ziua Internațională a Îndrăgostiților

Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de Valentines day pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

Mesaje Ziua indragostitilor - Tu poti fi TOTUL pentru mine, Amore mio!Tu esti tot ce am pe lume, mai scump, mai drag si mai de pret tu si numai tu poti fi TOTUL pentru mine, Amore mio!

Mesaje Ziua indragostitilor - Sunt 6 bilioane de oameni in lumea asta.Sunt 6 bilioane de oameni in lumea asta. Nu stiu de ce-ti dau mesaje. Poate pt ca 5. 999. 999. 999. . de oameni nu te pot inlocui!

Mesaje Ziua indragostitilor - Cand vine noaptea, uita-te pe cer.Cand vine noaptea, uita-te pe cer. Daca vezi o stea cazatoare pune-ti o dorinta. Ai incredere, se va indeplini pentru ca eu mi-am pus si te-am intalnit pe tine.

Mesaje Ziua indragostitilor - TE IUBESC... cum iubeste pasarea libertateaTE IUBESC... cum iubeste pasarea libertatea, TE DORESC... cum doreste pamantul apa, TE ADOR... cum adora albina nectarul de pe floare, TE SARUT... cum nimeni altcineva n-ar putea s-o faca mai bine ca mine, TE ASTEPT... cum asteapta noaptea luna pe cer...

Mesaje Ziua indragostitilor - Iubesc florile, dar daca ele se ofilesc, RENUNT!Iubesc florile, dar daca ele se ofilesc, RENUNT! Te iubesc pe tine si nimic pe lume, nu ma va face sa RENUNT!

Mesaje Ziua indragostitilor - Daca as fii o pasare ti-as da glasul meuDaca as fii o pasare ti-as da glasul meu, daca as fii o floare ti-as da parfumul meu, daca as fii o albina ti-as da mierea mea dar nu sunt decat un om si iti dau dragostea mea!

Mesaje Ziua indragostitilor - Tu esti singurul remediu contra...Tu esti singurul remediu contra: depresiei de luni, ceasurilor rele de marti, ghinionului zilei de 13... asa ca nu imi mai trebuie alt motiv pentru a-ti spune ca tu esti dragostea vietii mele. Te iubesc azi, de Sf. Valentin, mai mult ca niciodata!

Mesaje Ziua indragostitilor - Ar fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin...Ar fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin si nu-mi doresc decat sa fii cu mine, mereu in brate sa te tin. De aceea nu ma-ncumet sa-ti dau pace, legati pe viata vreau sa fim mereu, caci fara tine spune-mi ce s-ar face in ceas de seara, singur, trupul meu.

Mesaje Ziua indragostitilor - Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca.Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger! Noapte buna si happy V-day!

Mesaje Ziua indragostitilor - Nu am de gand sa iti spun ca te iubesc...Nu am de gand sa iti spun ca te iubesc, daca asta astepti de Ziua Indragostitilor, dar voi face tot posibilul sa iti demonstrez ca esti cea mai iubita persoana din lume! Te sarut si te imbratisez de Ziua indragostitilor!

TOTAL: 89

Mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de Valentines day, fraze de ziua indragostitilor, poezii de ziua indragostitilor, sms de ziua indragostitilor, sms de Valentines day, poezii de Valentines day

#ZiuaIndragostitilor #ValentinesDay #14Februarie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de valentines day, fraze de ziua indragostitilor, poezii de ziua indragostitilor, sms de ziua indragostitilor. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de Valentines day pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!