Mesaje Ziua indragostitilor

14 Februarie - Ziua Internațională a Îndrăgostiților

Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de Valentines day pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

Mesaje Ziua indragostitilor - Daca o zi ar avea 36 de ore, as petrece 12 culegandu-ti flori.Daca o zi ar avea 36 de ore, as petrece 12 culegandu-ti flori. Daca ar avea 48, viata ar fi mai frumoasa. Dar daca ar fi 72 de ore intr-o zi? As urca un munte doar sa spun lumii ca te iubesc. Dar avem doar 24, ceea ce inseamna ca voi scrie un mesaj mai scurt si ca voi petrece fiecare ora pretioasa cu tine, azi si intotdeauna.

Mesaje Ziua indragostitilor - De Ziua Indragostitilor vreau sa aducem aminte toate clipele frumoase pe care le-am petrecut impreunaDe Ziua Indragostitilor vreau sa aducem aminte toate clipele frumoase pe care le-am petrecut impreuna si momentele de fericire traite alaturi, cand iubirea parca ne dadea aripi. Simt ca viata mea langa tine a capatat un sens mult mai profund.

Mesaje Ziua indragostitilor - Tu esti jumatatea care ma face intreg, dragostea meaTu esti jumatatea care ma face intreg, dragostea mea, fara tine n-as mai fi eu, cel de acum. Inainte sa te intalnesc, simteam un gol launtric, de parca imi lipsea ceva vital. Acum ca te am pe tine, acel sentiment a disparut, de parca nici n-ar fi existat vreodata.

Mesaje Ziua indragostitilor - Mi-ar placea ca nu doar Valentine's day sa fie sarbatoarea iubirii noastreMi-ar placea ca nu doar Valentine's day sa fie sarbatoarea iubirii noastre, ci fiecare zi sa fie o sarbatoare inchinata dragostei.

Mesaje Ziua indragostitilor - Tu ai facut ca singuratatea care imi umplea zilele sa dispara din viata meaTu ai facut ca singuratatea care imi umplea zilele sa dispara din viata mea pentru totdeauna. Mi-ai adus liniste interioara, un sentiment de bine si multa, multa iubire si fericire...

Mesaje Ziua indragostitilor - Pentru noi, as vrea ca fiecare zi sa fie o sarbatoare a iubiriiPentru noi, as vrea ca fiecare zi sa fie o sarbatoare a iubirii. De fapt, nu as vrea, chiar este.

Mesaje Ziua indragostitilor - Te iubesc!Nu trebuie decat sa continui sa fii persoana perfecta care esti. Te iubesc!

Mesaje Ziua indragostitilor - Aniversare fericita de Ziua Indragostitilor!Alaturi de tine simt ca pot infrunta orice, iubire, pentru ca tu imi esti aproape... Si sper sa imi fii alaturi mereu... Aniversare fericita de Ziua Indragostitilor!

Mesaje Ziua indragostitilor - Pentru ca azi este Ziua Indragostitilor, vreau sa-ti aduc amintePentru ca azi este Ziua Indragostitilor, vreau sa-ti aduc aminte – pentru ca nu o fac cat de des ar trebui – cat de mult te iubesc.

Mesaje Ziua indragostitilor - Happy Valentine’s Day, iubirea mea!Tu esti focul ce-mi aprinde inima, esti scanteia care ma face sa ard de dor. In bratele tale ma mistuie dorinta... Ma ridic asemeni pasarii Phoenix, din cenusa viselor mele implinite, si nu-mi doresc decat apropierea noptii, ca sa ma aprind din nou in imbratisarea ta ... Happy Valentine’s Day, iubirea mea!

TOTAL: 89

Mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de Valentines day, fraze de ziua indragostitilor, poezii de ziua indragostitilor, sms de ziua indragostitilor, sms de Valentines day, poezii de Valentines day

#ZiuaIndragostitilor #ValentinesDay #14Februarie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de valentines day, fraze de ziua indragostitilor, poezii de ziua indragostitilor, sms de ziua indragostitilor. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de Valentines day pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!