Mesaje Ziua indragostitilor

14 Februarie - Ziua Internațională a Îndrăgostiților

Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de Valentines day pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

Mesaje Ziua indragostitilor - Tu esti visul meu... unicul meu visTu esti visul meu... unicul meu vis... as vrea sa te atrag in valtoarea pasiunii, sa te string asa de tare incat TU si EU sa devenim un singur suflet. Te iubesc!

Mesaje Ziua indragostitilor - Un Valentine's Day in care iubirea sa va inconjoare!Sa aveti cu totii parte de un Valentine's Day in care iubirea sa va inconjoare si sa va coopteze in jocul ei nastrusnic si inocent.

Mesaje Ziua indragostitilor - Privesc soarele si vad parul tau auriu...Privesc soarele si vad parul tau auriu, privesc marea si vad ochii tai albastri, privesc lumea si te vad doar pe tine! Te iubesc atat de mult!

Mesaje Ziua indragostitilor - TE IUBESC IN FIECARE ZI.Te-am furat din brate multe, mi-ai raspuns cu zambete dulci, priviri gingase si pline de iubire, si am facut inchisoare in bratele tale. Acum vreau sa construim un castel in care sa cultivam iubirea sincera si pura ce ne-o purtam. TE IUBESC IN FIECARE ZI.

Mesaje Ziua indragostitilor - Numai pentru a fi impreuna, pentru totdeauna.Daca ai fi o floare eu as fi vantul, ploaia si lumina. Daca ai fi o stea eu as fi noaptea eterna. Daca ai fi ocean eu as fi plaja marginita de gandurile tale. Numai pentru a fi impreuna, pentru totdeauna. Te iubesc !

Mesaje Ziua indragostitilor - Dragostea nu te intreaba, ea deschide usa sufletului...Dragostea nu te intreaba, ea deschide usa sufletului, pune stapanire pe inima ta si tie nu-ti ramane decat sa te conformezi noilor reguli. Eu m-am conformat, tu ce mai astepti? Happy V-Day

Mesaje Ziua indragostitilor - Sa iubesc, sa te iubesc si iarasi sa iubesc...Sa iubesc, sa te iubesc si iarasi sa iubesc fiinta ce imi este alaturi zi de zi, clipa de clipa, asta este ceea ce-mi doresc!

Mesaje Ziua indragostitilor - Ce e mai important pt mine:tu sau viata?Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pt mine:tu sau viata?Eu voi spune ca viata, iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pt mine tu esti viata!

Mesaje Ziua indragostitilor - Iubirea ta e singurul gand pentru care exist.Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc!

Mesaje Ziua indragostitilor - Azi e ziua noastra, e ziua iubirii !Azi e ziua noastra, e ziua iubirii care ne-a antrenat in atatea clipe nemasurabile de fericire necontenita si iubire angelica. Iar cu ocazia acestei zile, din suflet vreau sa-ti urez zile pline de iubire, de fericire si implinire.

TOTAL: 89

Mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de Valentines day, fraze de ziua indragostitilor, poezii de ziua indragostitilor, sms de ziua indragostitilor, sms de Valentines day, poezii de Valentines day

#ZiuaIndragostitilor #ValentinesDay #14Februarie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de valentines day, fraze de ziua indragostitilor, poezii de ziua indragostitilor, sms de ziua indragostitilor. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de Valentines day pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!