Mesaje Ziua indragostitilor

14 Februarie - Ziua Internațională a Îndrăgostiților

Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de Valentines day pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

Mesaje Ziua indragostitilor - La multi ani de Ziua Indragostitilor!Aceasta zi speciala e un motiv in plus sa iti spun ca toata viata mea, toate gandurile mele, toate trairile mele, ti le dedic tie. La multi ani de Ziua Indragostitilor!

Mesaje Ziua indragostitilor - Happy Valentine, ingerul vietii mele!Ziua in care mi-ai aparut in cale imi pare ziua in care m-am nascut din nou. Nu-mi imaginez viata mea fara tine si sper ca si pe viitor, fiecare zi a indragostitilor sa ne gaseasca unul in bratele celuilalt ... Happy Valentine, ingerul vietii mele!

Mesaje Ziua indragostitilor - Lumea e un loc mai bun cu tine alaturiPoate pentru altii dragostea este durere si suferinta, dar eu nu simt asta deloc. Dragostea ta ma face atat de fericita, cum nu banuiam ca voi fi vreodata... Lumea e un loc mai bun cu tine alaturi.

Mesaje Ziua indragostitilor - A ta pentru tot restul vietii...Tu esti cel pe care il iubesc, si cel care imi doresc sa ma iubeasca mereu... A ta pentru tot restul vietii...

Mesaje Ziua indragostitilor - Te iubesc! La multi ani de Ziua Indragostitilor!Am impresia ca-ti vad chipul si-ti aud glasul la tot pasul, atunci cand nu esti langa mine. De fapt, tu esti mereu cu mine, in visurile si in inima mea... Te iubesc! La multi ani de Ziua Indragostitilor!

Mesaje Ziua indragostitilor - Iti trimit acest mesaj ca sa-ti aduca aminte de promisiuneaIti trimit acest mesaj ca sa-ti aduca aminte de promisiunea pe care ti-am facut-o cu mult timp in urma, si anume, ca te voi iubi mereu. Sper ca in anii ce vin sa ma ajuti, ca si pana acum, sa-mi tin cuvantul.

Mesaje Ziua indragostitilor - Cu fiecare an, cu fiecare ZI A INDRAGOSTITILOR, cu fiecare moment care treceA trecut mult timp de cand ti-am daruit inima mea dar dragostea mea pentru tine nu a scazut in nici un fel, ci dimpotriva. Cu fiecare an, cu fiecare ZI A INDRAGOSTITILOR, cu fiecare moment care trece, simt ca te iubesc tot mai mult.

Mesaje Ziua indragostitilor - As dori ca Ziua Indragostitilor sa-ti fie plina de cat mai multa iubire si fericire!As dori ca Ziua Indragostitilor sa-ti fie plina de cat mai multa iubire si fericire! Si asa va fi, daca acest lucru depinde doar de mine.

Mesaje Ziua indragostitilor - Cat mi-as dori ca aceasta stare de euforie sa nu treaca... Te iubesc!Desi te cunosc de putina vreme, pot spune ca m-am indragostit de tine din primul moment in care te-am vazut. Fiinta mea e plina de fiinta ta. Viata mea de dinainte imi apare asa de schimbata fata de cea pe care o traiesc acum...Ah, cat mi-as dori ca aceasta stare de euforie sa nu treaca... Te iubesc!

Mesaje Ziua indragostitilor - La multi ani de ziua indragostitilor!De cand mi-ai aparut in cale, viata-mi este mai frumoasa, lumea imi pare mai buna, pentru ca tu esti alaturi de mine... La multi ani de ziua indragostitilor!

TOTAL: 89

Mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de Valentines day, fraze de ziua indragostitilor, poezii de ziua indragostitilor, sms de ziua indragostitilor, sms de Valentines day, poezii de Valentines day

#ZiuaIndragostitilor #ValentinesDay #14Februarie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de valentines day, fraze de ziua indragostitilor, poezii de ziua indragostitilor, sms de ziua indragostitilor. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de Valentines day pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!